info@groenregisseur.nl
06-17125869

voor:

 
Tuinaanleg
Boomverzorging
Tuinonderhoud
En verder .....
  - Sneeuwruimen
- Kerstversiering
- etc.
 
 

Elke tuin die niet goed en regelmatig onderhouden wordt, verkommert vaak al binnen n seizoen. Dit uit zich in onkruid dat zich snel vermeerdert en uw vaak kostbare planten overwoekert, planten die elkaar verdringen, mosvorming in een gazon, bestrating die verzakt, algaanslag op uw terras, enzovoort. Elk type tuin kent zijn eigen plantspecifieke aandachtspunten, die bovendien variren met de seizoenen. In grote lijnen komt het echter neer op: groot tuinonderhoud in het algemeen in de vorm van een voorjaars- en een najaars- of winterbeurt. Gedurende de periode van groei en bloei vraagt de tuin om regelmatig klein onderhoud.

Voorjaarsbeurt
Tijdens een voorjaarbeurt worden die planten gesnoeid die in verband met vorstschade niet vr de winter gesnoeid mochten worden. Ook in de winter bloeiende struiken worden nu teruggesnoeid. Tevens wordt het eerste onkruid, dat al vroeg in het voorjaar opkomt, verwijderd en de opengevallen plekken in de borders worden weer aangevuld. Het gazon wordt geverticuteerd waarna kale plekken bijgezaaid kunnen worden en kalk gestrooid wordt om grondverzuring tegen te gaan. Zowel gazon als borders worden hierna bemest. Indien groen uitgeslagen, kan bestrating met algdodend middel bespoten worden.

Najaars-/winterbeurt
Tijdens een najaars-/winterbeurt worden alle planten, met uitzondering van voorjaarsbloeiers en vorstgevoelige planten, gesnoeid en alle vaste planten worden afgeknipt. Het gazon wordt nog n keer gemaaid. Alle bladeren en takken worden opgeruimd of gebruikt als vorstbescherming over vorstgevoelige planten, zoals rozen. Rondom zuurminnende planten, zoals rododendrons, wordt tuinturf gestrooid.

Regelmatig klein onderhoud
Tijdens deze beurten wordt de borders geschoffeld, het gazon gemaaid en het blad verwijderd. Na alle beurten zorgt Groenregisseur indien gewenst voor het afvoeren van het vrijgekomen materiaal. Bij Groenregisseur bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden aan het gazon. Mesten, water geven en onkruid bestrijden, het hoort allemaal bij goed onderhoud van een gazon.

Groenregisseur
kan het tuinonderhoud en ook andere meer plant- of tuinspecifieke werkzaamheden op een professionele manier voor u uitvoeren. Dit kan op incidentele- of op contractbasis en op uurtarief of tegen een vooraf overeengekomen bedrag. Ook jaarrond onderhoud behoort tot de mogelijkheden. In dit geval wordt uw tuin ook in de zomerperiode bijgehouden.

Groenregisseur maakt graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken.

 

 
 

Daarnaast
kan Groenregisseur vele aanverwante activiteiten voor u verzorgen, zoals het aanbrengen van kerst- of partyversiering, het plaatsen van speeltoestellen (zoals trampolines) en het in de wintermaanden ervoor zorgen dat u en uw medewerkers een sneeuw en ijsvrije toegang tot uw (bedrijfs)pand houden.

 Hebt u een feestje thuis of in uw tuin en wilt u de ambiance een natuurlijke(r) look geven dan zijn planten, kleine boompjes en/of struiken daarvoor de meest aangewezen ornamenten. Het leveren op huurbasis behoort in deze situatie vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Onderhoud Decoratie Sneeuwruimen

Groenregisseur - Donauring 1, 5463 AA Veghel - KvK-nr: 17271461 - Bank: IBAN: NL85 RABO 0156 1787 10